Tonika pro kuperózní pleť

Množství produktů: 15

Pro kuperózní pleť jsme připravili výběr tonik přesně pro její potřeby. Přípravky obsahují aktivní složky, které zklidňují a posilují stěny křehkých krevních cév a drobných vlásečnic. Díky tomu zmírníte podráždění citlivé pokožky a snížíte zarudnutí. Vyberte si vhodné tonikum pro sebe!

Třídění

Tonika pro kuperózní pleť

Kuperózní pleť je velmi citlivá a náchylná ke vzniku poškození. Proto by péče o ni měla být šetrná s důrazem na posílení. Tomu mohou pomoci také složky obsažené v tonicích pro kuperózní pleť. Jsou to např. kyselina hyaluronová, niacinamid, extrakt z pupečníku asijského nebo AHA, BHA a PHA kyseliny, které zklidňují podráždění a zarudnutí a zvyšují odolnost pokožky vůči škodlivým vnějším vlivům.

Výhody používání

Tonika mají lehkou vodnatou konzistenci, která se velmi rychle vstřebává a nezanechává lepivý film. Obsažené účinné látky pomáhají:

  • obnovovat fyziologické pH pokožky po umytí, čímž zabraňují nepříjemnému pnutí a snižují riziko podráždění;
  • hydratovat a změkčovat pokožku;
  • posilovat stěny křehkých krevních cév, díky čemuž zabraňují praskání žilek a vzniku zarudnutí.

Tonikem navlhčená pokožka navíc lépe absorbuje aktivní složky z později nanesených přípravků.

Jak často tonika pro kuperózní pleť používat?

Jemná tonika pro kuperózní pleť můžete používat 1x-2x denně jako 2. krok pečující rutiny, tzn. po očištění pleti. Tonikum nenechte na pleti zaschnout a ihned aplikujte sérum. Díky tomu umožníte, aby účinné látky pronikaly hluboko do pokožky.

Podívejte se na naši nabídku a vyberte si tonikum přesně pro Váš typ pleti!

Viz také: krémy pro kuperózní pleť, séra pro kuperózní pleťgelové maskyoční gely

pixel