Regenerační pleťové masky

Množství produktů: 96

Pokud potřebuje vaše pleť regenerovat, sáhněte po některé z masek, které jsme připravili speciálně pro vás. V závislosti na vašich preferencích vybírejte z textilních nebo krémových masek. Obě varianty mají jedno společné – obsahují složky, které účinně podporují proces regenerace. Prohlédněte si naši nabídku už nyní!

Třídění
Počet produktů: 30/96

Regenerační pleťové masky

Regenerační pleťové masky lze používat bez ohledu na typ pleti. Obsahují složky, které podporují obnovu hydrolipidové vrstvy pokožky a pomáhají zklidnit podráždění a záněty. Kromě toho pomáhají pokožku zjemnit a vyhladit. Díky tomu pomáhají navrátit pleti její záři a zdravý vzhled. Regenerační pleťové masky jsou k dispozici ve formě plátýnkových masek nebo krémů určené k vlastní aplikaci. Mnohé z nich je třeba nechat působit přes noc, aby se složky mohly vstřebat do hlubokých vrstev pokožky.

Zobrazit více

Regenerační pleťové masky - kdy je používat?

Regenerační pleťové masky může používat každý, ale doporučují se zejména těm, kteří mají velmi suchou, dehydratovanou, podrážděnou nebo zarudlou pleť. Je vhodné je používat, když:

  • je obličej vystavován škodlivým vnějším vlivům, jako je chlad nebo sluneční záření, např. při venkovních sportech nebo opalování,
  • je pokožka podrážděná, např. při léčbě příliš koncentrovaným retinolem nebo AHA/BHA kyselinami,
  • byla kůže podrobena agresivní dermatologické léčbě.

Látky obsažené ve složení regeneračních pleťových masek vám pomohou vypořádat se s nepříjemnými pocity pnutí, suchosti, zarudnutí a pálení pokožky. Je však dobré je používat pravidelně, a ne pouze tehdy, když se objeví nepříjemné příznaky.

Regenerační pleťové masky mohou zpestřit vaši péči o pleť novými složkami, které nejsou obsaženy v jiných přípravcích, které každodenně používáte.

Viz také: zklidňující krémy, zklidňující masky, regenerační sératonika bez alkoholu

pixel