Antioxidační pleťové masky

Množství produktů: 17

Bojujte proti volným radikálům také pomocí těchto přípravků! V naší nabídce najdete masky obohaceny o antioxidační složky, např. vitamíny, které chrání před škodlivými účinky volných radikálů. Tyto pleťové masky navíc regenerují. Vyzkoušejte je už nyní!

Třídění

Antioxidační pleťové masky

Antioxidační pleťové masky jsou vhodné pro všechny typy pleti a pro osoby všech věkových kategorií. Tyto kosmetické přípravky obsahují antioxidanty, tedy látky, které pomáhají působit proti volným radikálům. Patří mezi ně vitaminy (A, C, E a B3), výtažky (např. ze zeleného čaje, růže a plodů acai), kyselina ferulová, polyfenoly, resveratrol nebo koenzym Q10. Tyto složky podporují zpomalení procesu stárnutí a chrání pokožku před pigmentovými skvrnami. Pomáhají regenerovat a obnovovat pokožku a stimulují tvorbu kolagenu.

Zobrazit více

Antioxidační pleťové masky - kdy je používat?

Tento druh pleťové masky je vhodné používat bez ohledu na roční období. Složky, které obsahuje, pomáhají mimo jiné zastavit volné radikály, které se v pokožce objevují např. při vystavení slunečnímu záření. Tyto vzniklé oxidanty jsou zodpovědné mimo jiné za předčasné stárnutí a vznik vrásek. Látky obsažené v antioxidačních pleťových maskách podporují procesy proti stárnutí a pomáhají udržovat mladistvý vzhled pleti.

Co je třeba mít na paměti při jejich používání?

Pokud používáte antioxidační pleťové masky se složkami, které podporují odstraňování odumřelých kožních buněk, nezapomeňte také používat denní krém s UV filtrem. Látky, které obsahuje, pomáhají vytvářet ochrannou vrstvu proti slunečním paprskům a tím snižují množství volných radikálů v pokožce.

Používejte antioxidační pleťové masky a začněte, se složkami v nich obsaženými, boj proti stárnutí pleti.

Viz také: masky s vitamínem C, séra s vitamínem C, krémy s vitamínem C, antioxidační séra

pixel