Pleťové krémy pro kuperózní pleť

Množství produktů: 177

Kuperózní pleť je náročná a mělo by se s ní zacházet šetrně. Vyplatí se používat přípravky s obsahem složek, které zmírňují, zklidňují a posilují stěny křehkých krevních cév. V naší nabídce naleznete celou řadu produktů, které snižují viditelnost žilek a zabraňují jejich opětovnému rozšiřování.

Třídění
Počet produktů: 30/177

Krémy pro kuperózní pleť

Kuperózní pleť je velmi tenká, a proto náchylná k poškození a zarudnutí. Péče o tento typ pleti měla by být založena na posilování a ochraně epidermis. K tomu Vám pomohou správně vybrané krémy pro kuperózní pleť. Tato kosmetika má lehké, jemné složení, které se rychle vstřebává.

Zobrazit více

Krémy pro kuperózní pleť – co obsahují?

V naší nabídce naleznete produkty určené k použití:

  • na den – obsahují SPF filtry, které pomáhají chránit před dráždivými slunečními paprsky, a složky, které pomáhají redukovat zarudnutí, např. výtažek z lékořice nebo přesličky;
  • na noc – jejich receptura obsahuje složky, které podporují regeneraci a hydrataci epidermis a zklidňují otoky a podráždění. Jedná se např. o skvalán nebo pantenol. Kromě toho tam najdete např. vitamín K nebo rostlinné extrakty, které pomáhají posilovat kapiláry.

Využijte naší nabídky a pečujte o svou kuperózní pleť 24 hodin denně.

Viz také: séra pro kuperózní pleť, tonika pro kuperózní pleť, gelové maskyoční gely

pixel