Čepice i ručníky na vlasy

Množství produktů: 10

Ručníky jsou nezbytným pomocníkem ve vědomé péči o vlasy. Pomáhají odstranit přebytečnou vodu z vlasů šetrným způsobem. A to díky tomu, že jsou vyrobeny z velmi jemných materiálů jakým je např. bavlna. Nezacuchávají ani neničí vlasy a navíc zlepšují proces schnutí. Vyberte si ten ideální pro sebe!

Třídění

Turbany a ručníky - nezbytné vlasové doplňky

Měkké turbany a ručníky jsou vyrobeny z příjemného materiálu, které nepoškozuje vlasovou strukturu. I proto nesmí chybět v žádné koupelně. Osvědčí se jak během každodenní péče o vlasy, tak během regeneračních kúr, jako je nakládání speciálních masek na vlasy nebo když si chcete dopřát domácí wellness. Ať už máte jakýkoliv typ vlasů, tyto doplňky jsou tak univerzální, že je ocení úplně všichni.


Zobrazit více

K čemu slouží turbany na vlasy?

  • Turbany nebo taky nazývány jako vlasové čepice, mají dva hlavní úkoly. Ten první je odstranit z vlasů po mytí vodu a uspíšit jejich schnutí. Jedná se o pohodlný způsob v případě, kdy nemáte čas vlasy vysušit fénem. Nezapomeňte, že tento turban můžete na vlasech držet maximálně 20 minut -  abyste na vlasové pokožce zabránili množení bakterií, které milují vlhkost.
  • Druhým využitím turbanu je zvýšení absorpce důležitých složek z masek, olejů nebo sér hluboko do vlasů. Když nanesete masku a poté vlasy zakryjete čepicí, začne se vytvářet teplo. Tím se otevřou vlasové lusky, což dá složkám šanci proniknout více do vlasů.

Jak správně sušit vlasy pomocí ručníku?

Sušení vlasů ručníkem se může zdát banální, ale jde o velmi důležitou součást péče o vlasy, která může při nesprávném postupu způsobit značné poškození samotného vlasu. Nejčastější chybou je intenzivní tření mokrých vlasů ručníkem. Mokré vlasy jsou více vystaveny poškození než vlasy suché, proto se tím zvyšuje i riziko jejich poškození. Správné sušení vlasů spočívá v jemném odstranění přebytečného množství vody, které se vsákne ro ručníku. Provádějte tento krok a jemně přikládejte ručník od kořínků ke konečkům bez nutnosti vlasy třít. Tak je ochráníte před lámáním a rozdvojením konečků.

pixel