Tužky na obočí

Množství produktů: 50

Jak snadno a pohodlně zvýraznit obočí? Sáhněte po tužce na obočí, díky které dokreslíte chybějící chloupky. Obočí tak vizuálně působí hustším a výraznějším dojmem. Zvolte si barvu, která vám nejvíce vyhovuje a užijte si odolný make-up a obočí, které se vám bude líbit. Mrkněte na naši nabídku!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/50

Tužky na obočí – vytvořte si vysněný tvar obočí

Obočí je rámem obličeje, a proto je namalované obočí jedním z nejdůležitějších kroků v líčení. Vhodně zvýrazněné obočí upoutá pozornost a zdůrazní Váš pohled i rysy v obličeji. Pro získání takového efektu potřebujete správnou kosmetiku. Vyzkoušejte například tužky na obočí z naší nabídky, které budou ideální volbou. Tužky jsou vysoce pigmentované a mají krémovou, ale ne příliš měkkou konzistenci. Snadno se aplikují a poskytují dlouhotrvající efekt. Díky tomu bude Váš make-up vypadat bezchybně až na několik hodin.


Zobrazit více

Jak vybrat správnou tužku na obočí?

Nejlepší tužky na obočí jsou takové, které svým odstínem odpovídají barvě našeho obočí. Pokud je Vaše obočí šedé, ale obarvené na jiný odstín, tužku přizpůsobte nové barvě Vašeho obočí. Stejně jako barva tužky na obočí je důležitý:

tvar aplikátoru – tužka by měla mít tenký hrot, který umožní obočí precizně zvýraznit a dokreslit jednotlivé chloupky. Pokud je hrot příliš tlustý, obočí bude působit nepřirozeně.

přidané složky – složení některých tužek může být obohaceno o pečující složky, např. sójový olej, který dodá chloupkům v obočí lesk.Některé druhy tužek obsahují navíc kartáček nebo spirálku, což při aplikaci skutečně oceníte! Tento přidaný prvek umožní odstranit přebytečné množství produktu a vyčesat obočí do požadovaného tvaru.

Jak používat tužku na obočí?

Úprava obočí pomocí tužky je opravdu snadná. Rozmazání a šmouhy nemají šanci. A Vy také rozhodujete o tom, jak intenzivní bude výsledný efekt. Díky tomu je tento přípravek vhodný i pro začínající vizážistky. Jak tužku správně používat?

  • obočí nejdříve dobře rozčešte – díky tomu objevíte prázdná místa, která potřebují vyplnit
  • krátkými pohyby dokreslete jednotlivé chloupky v obočí – kopírujte přirozený tvar růstu chloupků

Začátek obočí by měl být světlejší; konec obočí naopak ztmavte. Díky tomu vytvoříte krásný 3D efekt. Upravené obočí nakonec zafixujte gelem a zajistěte si krásný efekt po celý den! Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si tužku, která zahustí a zvýrazní Vaše obočí. 

pixel