BHA kyseliny

Množství produktů: 151

BHA kyseliny jsou beta-hydroxykyseliny a ve složení produktů je najdete ve formě kyseliny salicylové. Kyselina salicylová má antibakteriální účinky, exfoliuje a je vhodná zejména pro mastnou a zanesenou pleť s nedokonalostmi. Tato kyselina účinně odstraňuje nečistoty a čistí ucpané póry. Seznamte se s naší nabídkou a vyberte si produkty s BHA kyselinami přímo pro sebe!

Počet produktů: 21/151

Kosmetika s BHA kyselinami

Hloubkové čištění pokožky od přebytečného kožního mazu, zbytků kosmetiky a dalších nečistot je základem péče o aknózní, smíšenou a mastnou pleť. Zároveň je důležité bojovat s bakteriemi a stimulovat pokožku k obnově. Ve všech těchto aspektech mohou pomoci BHA kyseliny, neboli hydroxykyseliny.
Z BHA kyselin v kosmetice lze uvést pouze jednu kyselinu - salicylovou. Vyniká tím, že se rozpouští v tucích, díky čemuž dokáže proniknout do hydrolipidové vrstvy pokožky a dostat se hluboko do mazových folikulů, tzn. pórů.

Pozitivní vlastnosti BHA kyselin

BHA kyseliny podporují především čištění pokožky od zaléhajících nečistot, které jsou ideálním místem pro rozvoj bakterií. Pomáhají také:

  • bojovat proti mikrobům a zánětům, a tím snižují akné,
  • exfoliovat pokožku,
  • přispívají k odstranění pozánětlivých lézí a zabarvení,
  • rozjasnit pleť,
  • vyhlazovat povrch pokožky,
  • regulovat sekreci kožního mazu,
  • zabránit tvorbě černých teček.

Díky takovým vlastnostem se tyto látky používají v kosmetice pro aknózní, mastnou a smíšenou pokožku.

BHA kyseliny lze bezpečně používat v létě. Vyzkoušejte.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel