PHA kyseliny

Množství produktů: 76

Mezi PHA kyseliny řadíme glukonolakton, glukoheptanolakton a kyselinu laktobionovou. Jedná se o skupinu nejmírnějších kyselin, které jsou vhodné pro citlivou pleť. Díky větší molekulové hmotnosti nezpůsobují podráždění a poskytují pleti hydrataci. Seznamte se s naší nabídkou a vyberte si produkty s PHA kyselinami přímo pro sebe!

Počet produktů: 21/76

Kosmetika s PHA kyselinami

Citlivá a zarudlá pokožka vyžadují šetrnou péči a pečlivý výběr kosmetiky. Jedině tak se vyhnete bolestivému podráždění a nevzhlednému zarudnutí, udržujíc její měkkost a mladý vzhled. Jako odpověď na tyto potřeby se velmi dobře osvědčí polyhydroxykyseliny. Jsou mnohem šetrnější k pokožce než AHA nebo BHA kyseliny.
Mezi kyselinami PHA v kosmetice se rozlišují dva typy látek. Jedná se o kyselinu laktobionovou a glukonolakton. Mají velké částice, proto nepronikají pokožkou a jsou jí snadno přijímány. Díky tomu nezpůsobují pocit pálení a zarudnutí, nevysušují pokožku ani nezhoršují kožní problémy.

Pozitivní vlastnosti PHA kyselin - jak pomáhají?

PHA kyseliny podporují procesy hydratace a regenerace pokožky a zklidňují podráždění. Pomáhají také:

  • posilovat ochrannou bariéru pokožky a krevních cév,
  • chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů a transepidermální ztrátou vody.

PHA kyseliny jsou určeny pro všechny typy pokožky, zejména pro jemnou, podrážděnou a zarudlou pokožku.

Vyberte si přípravek s PHA kyselinami a přesvědčte se o jejich vlastnostech v praxi.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel